Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Komunálny odpad

Dátum: 27.05.2021
Autor: Obec Mankovce
Komunálny odpad

Dodatok č.1 k všeobecne záväznému nariadeniu č/2021 o poplatku za komunálne odpady a drobné odpady

Obecné zastupiteľstvo na svojom 15. zasadnutí dňa 23.04.2021 schválilo Dodatok č 1 k všeobecne záväznému nariadeniu č. 3/2021 o poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady.

Dodatkom boli schválené nasledovné zmeny:

- v prípade záujmu o jednorazový vývoz komunálneho odpadu nad limit stanovený VZN č 3/2021 ( 1-4 osoby -1. zberná nádoba, 5 a viac osôb - ďalšia zberná nádoba) si pôvodca odpadu môže zakúpiť na obecnom úrade jednorazovú nálepku na 120 litrové vrece v sume 2,00 eur. Vrecia uložené pri zbernej nádobe neoznačené nálepkou nebudú vyvážané.

- v prípade, záujmu o celoročný vývoz komunálneho odpadu nad limit stanovený VZN č.3/2021, majú občania možnosť zakúpiť si na vlastné náklady ďalšiu zbernú nádobu za obstarávaciu cenu platnú v čase nákupu a knej si musia dokúpiť nálepku v hodnote 40,00 eur na aktuálny rok.

- výnimku majú domácnosti, ktoré majú deti do veku 3 rokov a ZŤP občania         (tu vzniká väčšie množstvo odpadu , ktorým sú hygienické potreby). Takéto domácnosti môžu mať zbernú nádobu nad stanovený limit (buď zbernú nádobu majú, alebo si ju môžu zakúpiť na OcÚ) a nálepku k nej dostanú zdarma.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.